Våga Yoga Nu 

______________________________

Våga Yoga Nu har sedan 2009 erbjudit ett helhetskoncept inom holistisk hälsa med ayurvedas healingssystem och yogans terapeutiska tekniker.

Yoga och ayurveda går hand i hand och är systervetenskaper. Yogan handlar om att transformera de fem elementen med målet är att öppna flödet i alla delar av energisystemet. Ayurveda betyder kunskap om livet och sägs vara modern till alla healingssystem som existerar. Ayurvedans visdom ger oss vardagskunskapen till att uppmå harmoni och glädje i alla delar av vår existens.   

Hälsa bygger på ett harmoniskt samspel med hela livet, och inte endast vissa delar. Hur du mår imorgon avgör du idag. Hur du mår om 5 år, avgör du också idag osv. Vill du vara en pigg vital pensionär full av energi och livskraft eller en trött, orkeslös, utsliten individ på ålderns höst ?

Vill du ha en enkel smärtfri övergång till visdomens tidsperiod (klimateriet) utan alla dessa negativa besvär som blivit väldigt vanligt idag men biologiskt inte är naturligt ? Då kan det vara klokt att införa de förändringa i livsstil som behövs redan nu och inte först när symtomen uppstår. Detta gäller lika mycket för män som kvinnor.

Våga Yoga Nu är en kombinerad utbildnings- och hälsocenter med bas i Västerås som erbjuder tjänster både på plats och online till privat personer och företag. I samarbete med andra yogastudios och holistiska företag kan tjänsterna också erbjudas på andra platser i landet och utomlands. 

Oavsett orsaken till intresset av yoga eller ayurveda kommer man alltid att hitta något inom principerna som får en att må bättre i sin vardag! 

 

 

In English 

Ayurveda Flow - information kommer

Enskilda Konsultationer

Ayurvedisk Konsultation tider hittar du på Bokadirekt

På Shanti i Västerås

MiniRetreat -Söndag 26 mars

KundaliniYoga tisdagar kl. 18 - 19.30 - Start 21 mars

Online - via zoom

Pranayama meditation - onsdagar kl. 19-20, Start 15 mars

Intro. till Ayurveda - 23 mars, kl. 18 - 20

Ayurveda och de sex smakerna - 2 april, kl.10 - 15

Intro. MediYoga - datum och tider hittar du på Boka direkt

Retreats o Resor

MiniRetreat - 26 mars

Women,s Health - 2 - 4 June in England

Indien Goa - Jan/Feb 2024

Nyhetsbrev

Kontakt

Om Våga Yoga Nu