Våga Yoga Nu 

 

i Västerås

 

Kundalini- och Medicinsk Yoga 

Yoga Terapi & Ayurveda

YOGARESOR

 

Yoga och Vandring i Javea/Spanien

- följ med och förläng sommaren 

   Nästa resa är 15 - 22 Oktober 2018

 


 

 Varmt välkommen på en yogaresa där vi varvar ner,

yogar, solar, vandrar och njuter!

I centrum den här veckan står kroppens och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga, meditation, vandring, vegetarisk mat, sol, bad och gott om egen tid lyfter vi oss själva i balans.

Vi bor tillsammans i Villa Belladonna, ett större hus på ca 350 kv med egen pool, trädgård, stor balkong med utsikt över trädgård/pool och en takterrass. Finns med andra ord gott om viloplatser om man vill dra sig undan med en god bok. Huset ligger lite på höjden i Javea och 2 km från Arenal beach.

 

 

Vandring blir det i vackert landskap nära Javea som leds av en guide. Vilka vandringar det blir avgör han utifrån väder och gruppens fysiska förutsättningar. Vi går ca: 3-5 timmar per gång i varierande terräng med utsikt över berg och hav. För  alla ska få lite utmaning kommer en av dagarna att vara en tuffare vandring som ställer krav på god fysik. De deltagarna som inte kan/vill delta på den vandringen får en skön dag vid poolen, stranden eller i stan. 

 

 

 

Kundaliniyoga, vi startar dagen innan solen går upp (ca kl 06.30) ute på takterrassen eller i trädgården med yoga och meditation i ca 2 timmar. Alla som kommer med på resan vet tryggt att vi gör sköna och relativt enkla rörelser, som lätt kan anpassas efter våra egna förutsättningar. Men även att yogan utmanar oss ibland. Medveten andning är den röda tråden och fokus ligger på kroppens insida - i dig. Det är där det händer! Vi har även aktiv avslappning, meditationer och mantrasång. Ibland är det yoga igen på eftermiddagen.

 

Alla kvällar avslutas kl 21 med meditation under bar himmel för att integrera dagens upplevelser i systemet, samt ge en god nattsömn. 

Massage kommer det att finnas möjlighet att få för de som bokar det. Ingår INTE i priset utan betalas direkt till  massören som kommer till huset.

Egen tid finns det också plats för. Tid för dig till sol, bad, mer egen vandring eller kanske shopping. En av dagarna kommer vi att besöka en traditionell spansk marknad där det mesta finnas att köpa.

Maten blir härligt vegetarisk med lokala råvaror och traditioner. Om du har behov av särskild kost på grund av allergi så meddela det i samband med din anmälan.Vi har helpension och äter alla måltider i husetÄr vi ute på vandring kan det bli så att vi får med oss matsäck. Vill du äta annan mat eller fika på egen hand betalar du det själv. Vi dricker ingen alkohol under veckan, då yoga och alkohol inte fungerar så bra tillsammans.

 

Rese- och bokningsvillkor. Din bokning sker genom att kontakta mig marie@vagayoga.nu och finns det plats kvar bekräftar du din plats när du betalar in anmälningsavgift 1575 kr till Våga Yoga Nu. Resterande kostnad betalas senast den 5 september 2018.

Anmälan är bindande och avgifter återbetalas ej om det inte finns någon annan som kan ta platsen. Jag rekommenderar att du ser över din hem- och reseförsäkring om det händer dig något före eller under själva resan. Även bra att du skaffar det europeiska sjukförsäkringskortet genom försäkringskassans hemsida.

Flygresan: Du bokar och betalar själv din flygresa. Åker du från Västerås finns direktflyg kl. 18.25 som landar kl. 22.20 i Alicante.Väljer du att flyga från en annan flygplats får du vänta in Västerås planet i Alicante för transfer. Framme på Alicante flygplats blir vi hämtade med transfer och bilresan tar ca 1 timma.

Åter igen så önskar jag dig, riktigt välkommen på en fantastisk resa för kropp och själ i hälsans tecken. Ser fram emot många skratt och härlig gemenskap som det blir under en yoga vecka tillsammans.

 

 

 

 

 

 

Praktisk Information

När: Måndag till måndag, den 15 - 22 oktober 2018

Vart: Javea i Spanien, 1 timmes bilresa norr om Alicante

Pris: 8 575  kronor för vegetarisk helpension - 7 nätter i dubbelrum på Villa Belladonna, frukost, lunch och middag, yoga, vandringar och transfer i Spanien. Enkelrum finns i mån av plats mot ett tillägg på 800 kronor. 

Flygresan tillkommer och bokas själv. Du flyger till Alicante (Spanien) Ryanair, Sas och Norweigan har direktflyg.

Vill du anmäla dig ?

Det gör du genom att skicka ett mejl till marie@vagayoga.nu  När du får bekräftelse att det finns plats kvar, betalar du in 1 575 kronor i anmälningsavgift. Resterande beloppet ska vara inbetalat senast den 5 september 2018.