Våga Yoga Nu 

 

i Västerås

 

Kundalini- och Medicinsk Yoga 

Yoga Terapi & Ayurveda

Kurser i kundaliniyoga

 

Vitalitet och Balans - Kundaliniyoga för att förebygga Cold Depression

Tisdagar kl. 18.00 - 19.30 - Start 13 Augusti , 7 tillfällen 

Detta är yogakursen för dig som har fysisk energi men alldeles för högt stresspåslag och aktivitet i sinnet. Du behöver hjälp av yttre stimuli från t.ex kaffe, energidryck, hård träning, shopping, resande osv. för att kunna hålla energinivån uppe. Du känner sällan glädje och kan uppleva att sådant som tidigare gjort dig glad inte känns roligt även om du fortfarande gör det.

Enligt kundaliniyogan befinner vi oss i en övergång mot en ny tidsperiod som påverkar oss alla. Bakom oss har vi lämnat den strukturerade, hierarkiska tidsålder och övergången mellan det gamla och det nya innebär mycket turbulens med ständigt snabba förändringar. Gamla strukturer bryts ner, information flödar överallt och mitt i all denna turbulens som genererar mycket stress står vi. 

För att kunna hantera det och inte bli utbrända behöver vi tekniker som stillar kropp och sinne och bygger upp vår vitalitet.

Under denna yogakurs kommer du få de verktygen, vi kommer göra pass och meditationer som är särskilt utvalda för ändamålet. 

Start: Tisdag den 13 augusti - 24 september

Pris: 1200 kronor

Plats: Shanti Yoga & Kultur, Fallhammargatan 1 (Bäckby Park), Västerås

Boka din plats här