Your survial kit 

 

Kursen i hur vi kan påverka vårt mående och tankar genom enkla beprövade tekniker !

Vi lever i en väldigt osäker tid där man fortfarande gärna vill tro att det snart ska "bli som vanligt igen" samtidigt som de flesta börja inser att det kommer dröja eller kanske till och med aldrig blir som förr. Hur den insikten påverkar oss kan variera men jag tror (tyvärr) att mental ohälsa kommer öka och har därför skapat denna kurs.

Till skillnad mot massmedia som bara bygger på eventuell oro och rädsla kring pandemin så kommer vi här ha ett helt annat fokus. Situationen vi befinner oss i kan vi inte påverka men vi kan påverka vårt förhållningssätt till hur vi reagerar. För att kunna göra det är första steget att bli medveten om att vi kan påverka vårt mående och tankar genom relativt enkla tekniker. Att istället för att ”trycka ner” känslor av rädsla, stress och oro identifiera dem och transformera det till något positivt.

Your Survival Kit är en enkel praktisk kurs som samtidigt kan vara djupt transformerande. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet/kunskap av meditation, yoga, KBT eller liknande. Detta är helt enkelt en kurs för oss alla som känner oss påverkade av den pandemi som pågår just nu och vill kunna hantera det på ett positivt sätt. Att inte låta rädslan och osäkerheten få styra oss utan att acceptera det som pågår och följa restrektionerna men ändå kunna hitta glädjen i vardagen. 

En kurs där jag delar med mig av enkla tekniker för att lugna nervsystemet, förbättra sömnen och bli mer närvarande i nuet och släppa behovet av att kunna kontrollera morgondagen. En kurs där du får en möjlighet att möta dina eventuella rädslor och oro och förstå hur de påverkar dig.

Upplägget på kursen är en kombo av coaching, reflektion, föreläsning, praktiska övningar & förståelse för hur kroppen och knoppen fungerar. Du kommer att få praktiska övningar för att lugna nervsystemet. Du väljer själv hur mycket tid du vill/kan lägga på övningarna men jag rekommenderar att du kan avsätta  ca 10 - 20 minuter per dag.

Kursen startar den 1 Maj och pågår i 40 dagar till den 10 juni 

Vi kommer att träffas digitalt vid 4 tillfällen, 3 lördagar kl. 10.00 - 11.30 och sista tillfället Torsdag den 10 juni kl. 18 - 19.30 och gå igenom:

Holistisk syn på människan - Body, Mind, Spirit

Stress/Oro - hur det påverkar oss 

Andningen och dess betydelse

Meditationer - vad de gör

Egen Reflektion över hur pandemin påverkar dig 

Kursen är Online via Zoom, skulle du inte kunna vara med vid något tillfälle kan jag spela in det och du får tillgång till att kunna se det under 2 veckor efter tillfället. Trots att det är via Zoom är det begränsat antal platser för jag vill behålla ”gruppkänslan”. Obligatorisk anmälan till info@vagayoga.nu

Investering: Specialpris denna omgång i maj, 1400 kronor 

Skulle du också vilja ha en enskild konsultation i samband med kursen erbjuder jag ett specialpris, 450 kronor istället för ordinarie 750 kronor. Bokas separat på info@vagayoga.nu

Känner du att kursen resonerar med dig men inte har ekonomisk möjlighet att delta, hör av dig så kan vi säkert lösa det.

Zoom Träffar:

1: Lördag 1 maj kl. 10.00 -11.30

2: Lördag 15 maj kl. 10.00 - 11.30

3: Lördag 29 maj kl. 10.00 - 11.30 

4: Tordag  10 juni kl.18.00 - 19.30