Vem är DU?

Vilka energier återspeglar i DIG? Vata, Pitta, Kapha eller kanske alla? 

________________________________________________________________

Upptäck ditt unika jag genom Ayurveda - Är du den passionerade och energifyllda pitta, den kreativa och öppna vata, eller den lugna och omtänksamma kapha? Varje individ är som ett fingeravtryck, och Ayurveda hjälper dig att förstå din grundläggande konstitution.

Vår kommande webinar kommer att guida dig genom de fascinerande doshorna - vata, pitta, och kapha. Lär dig att identifiera dem i dig själv och i människorna runt omkring dig. Utforska hur de manifesterar sig i balans och obalans, och hur de påverkar olika skeden av livet.

Genom att delta kommer du inte bara att få insikter om din personlighet och reaktionsmönster, utan även om hur du kan balansera dina energier för att undvika vanliga besvär som huvudvärk, oro, och energibrist. Vi kommer att fördjupa oss i karakteristiska drag vid balans och obalans samt ge dig verktyg för personlig tillväxt och undvikande av oönskade beteendemönster.

Efter detta webinar kommer du att ha en klar förståelse för din dominerande dosha och om dina energier är i harmoni eller obalans. Välkommen till en ögonöppnande upplevelse som kommer att ge dig djupare självinsikt och guida dig mot en balanserad och harmonisk tillvaro!

 

Välkommen till ett webinar som kommer att ge dig många insiktsfulla "Aha"-upplevelser och djupare självkännedom!

Alla som är intresserad kan delta i denna webinarie, det behövs inga förkunskaper.

När: Måndag 29 april kl. 18 - 19.45

Vart: Digitalt via zoom 

Investering: 340 kronor