AKTUELLT JUST NU

 


 

Mer energi, glädje och harmoni enligt Ayurvediska principer på fyra veckor

En kurs där vi kommer att träffas digitalt vid 5 tillfällen och jag guider dig genom de ayurvediska principerna för god hälsa och mer energi. Klicka på länken nedan för mer information.

 


 

Ayurvediska WorkShops/Webinarier

Våga Yoga Nu erbjuder kontunerligt webinarier och workshops med olika teman kring ayurveda. Har du en yogastudio eller någon form av holistisk verksamhet och skulle vilja erbjuda en workshop kring ayurveda, skicka ett mejl så kanske vi kan få till något marie@vagayoga.nu

Är ni kanske ett kompisgäng som skulle vilja lära er mer kring ayurveda och dess visdom, hör av er så kanske vi kan få till något och jag kan kommer till er marie@vagayoga.nu

 

Mer information (länkar) och datum kring de Webinarier jag har just nu:

 

  • Introduktion till ayurveda och dess visdom

 

 

 

  • Agni - att förstå betydelsen av att ha en väl fungerande agni

 

  • Att förstå sjukdomsförloppet - ayurvedans sex steg till sjukdom

 


 

 

Kundaliniyoga

på plats!

  A well-taught Kundaliyoga Class leaves you feeling like you´ve gone to therapy, found your breath, had a work out at the gym and enjoyed a singing lession with friends.

Kundaliniyoga är ett enhetligt och holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt och emotionellt. Yogan bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning och passar alla åldrar och fysiska förutsättningar. De flesta övningarna är mjuka och enkla att göra och att lära sig. Mer fysiskt krävande ställningar kan som regel modifieras så du anpassar dem till dina förutsättningar. Mitt sätt att undervisa är att du alltid jobbar utifrån dig själv och uppmanas att hitta din egen rytm i takt till din andning och din förmåga. Du behöver absolut inte vara vig för att utöva kundaliniyoga, det är snarare ett resultat av regelbundet utövande. 

När: Onsdagar kl. 18.00 - 19.30 (90 minuter)

Start: 29 sep - 15 dec, 12 tillfällen

Vart: Kopparbergsvägen, centrala Västerås

Investering: 1 750 kronor

Eftersom du behöver ta med egen matta denna omgång är priset reducerat mot vad det brukar vara.

Obligatorisk anmälan

Boka tid

 Går också att boka via info@vagayoga.nu


 

Medicinsk/mediyoga

Lugnare yoga för alla oavsett ålder eller fysisk förmåga!

På Plats i central Västerås

 Medicinskyoga är en kombination av medveten andning, fysiska rörelser och ställningar, fokus, mantra, avslappning och meditation. Övningarna består oftast av rytmiska, energigivande rörelser i sittande eller stående ställningar i kombination med olika andningstekniker, fokus, kroppslås och mantran.

De flesta övningarna är mjuka och enkla att göra och lära sig. Alla rörelser kan modifieras så de anpassas till var och ens förutsättningar. Mitt sätt att undervisa är att du alltid jobbar utifrån dig själv och uppmanas att hitta din egen rytm i takt till din andning och din förmåga.

Passen som görs i denna kurs passar alla och är en bra introduktion till Kundaliniyogan eller till att bli medveten om andningens effekt.

När: Tisdagar kl. 17.30 - 18.45 (75 min)

Start: 28 sep - 14 dec, 12 tillfällen 

Vart: Kopparbergsvägen, centrala Västerås

Investering: 1 450 kronor

Eftersom du behöver ta med egen matta denna omgång är priset reducerat mot vad det brukar vara.

Obligatorisk anmälan

Boka tid

 Går också att boka via info@vagayoga.nu

 


 

 Morgonyoga via Zoom

KundaliniYoga - Sköna ryggpass

Måndagar + Torsdag kl. 6.45 - 7.30

Starta ny omgång 27 september

Låt inte din ev. rädsla för tekniken begränsa dig, zoom är användarvänligt och funkar bra på både dator och mobil. Är ett begränsat antal platser för jag vill hålla grupperna små.

Mer Info, klicka här

Du anmäler dig på info@vagayoga.nu  

  


Komma igång OCH meditera?

-Individuell Guidning

Skulle du vilja komma igång och börja meditera mer regelbundet men tycker det är svårt att få till det eller hålla diciplinen? Via Zoom kan jag leda dig in i en ny vana tills du blir mer "självgående", oavsett vart du befinner dig. Låter det spännande ? Hör av dig för ett förutsättningslös samtal info@vagayoga.nu

  


yOGARESOR/Retreater

Under senhösten/tidig vinter planerar jag att ha en heldagsretreat på plats i Västerås.

Under Våren 2022 kommer det att bli två yogaresor till Spanien , mer info kommer.