Morgonyoga via Zoom

KundaliniYoga - Sköna ryggpass

för oss som jobbar hemifrån 

Måndagar + Onsdagar kl. 6.45 - 7.30

Startar ny omgång 26 april 2021

Låt inte din ev. rädsla för tekniken begränsa dig, zoom är användarvänligt och funkar bra på både dator och mobil. Är ett begränsat antal platser för jag vill hålla grupperna små.

Mer Info, klicka här

Du anmäler dig på info@vagayoga.nu  

  


Your Survival Kit 

- under pandemin

Your Survival Kit är en enkel praktisk kurs som samtidigt kan vara djupt transformerande. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet/kunskap av meditation, yoga, KBT eller liknande. Detta är helt enkelt en kurs för oss alla som känner oss påverkade av den pandemi som pågår just nu och vill kunna hantera det på ett positivt sätt.

Startar 1 Maj 

Mer Info, klicka här 

 


Komma igång med meditation?

-Individuell Guidning

Skulle du vilja komma igång och börja meditera mer regelbundet men tycker det är svårt att få till det eller hålla diciplinen? Via Zoom kan jag leda dig in i en ny vana tills du blir mer "självgående", oavsett vart du befinner dig. Låter det spännande ? Hör av dig för ett förutsättningslös samtal info@vagayoga.nu

  


yOGARESOR/Retreater

Utifrån rådande situation kring Covid 19  ställdes under 2020 sommarens ayurveda retreat i Northhampton och höstens yogaresa till Spanien in. Även Indien i januari 2021 har ställts in. Dock håller vi tummarna och hoppas kunna ha en resa till Indien i Januari/Februari 2022

 

Just nu tittar jag över lite olika alternativ i närområde och beroende på vad som händer kring restriktioner osv. hoppas jag kunna hålla en yogahelg inom Sverige under April/Maj 2021.