AKTUELLT JUST NU


 

 

40 dagar för förändring = Meditera dagligen i 40 dagar

 

Inhale - Exhale - Pranayama

 för att lugna nervsystemet

Start tisdag den 31 maj kl. 10.00 eller 18.00

Mer Info 

 

Japa meditation - repetition av ett mantra

för healing och emotionell balans 

Start onsdag den 1 juni kl. 10.00 eller 18.00

Mer Info

 

 


 

Webinar - Introduktion till Ayurveda

Mer info

 


 

 

MorgonYoga med Marie

Via Zoom

Nästa omgång startar 7 juni

Skulle du vilja ha en skön start på morgonen och känna dig energifylld när dagen börjar? Det är något med att yoga på morgonen, att ta den där stunden med sig själv och mjukt landa i kroppen innan dagen drar igång. Alla som prövat vet att det är just vad som händer efter ett MorgonYoga pass. Problemet brukar bara vara att det kan vara svårt att diciplinera sig själv till att komma upp för att yoga. Har man däremot bokat in sig och gör det med andra kommer man upp och det känns härligt efteråt. Det gör skillnadoch bidrar till en vardag med mer lugn, klarhet och närvaro. MorgonYoga passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller fysiskt form, du anpassar övningarna till dina förutsättningar. Passar både nybörjare eller vana yogisar.

MorgonYoga startar kontinuerligt varje månad, är två gånger/veckan och du väljer när du anmäler dig vilka 2 dagar; måndag, tisdag, torsdag, fredag som passar dig. Går också att vara flexibel vecka från vecka om vi kommer överens om det. 

Nästa start är 7 juni, bokar gör du här  

 


 

 

 

Introduktion till Medicinsk/MediYoga 

Varje månad, både dag- och kvällstid, erbjuder jag en Nybörjarklass online där du får förklaring till de olika rörelserna och andningsövningarna. Vi gör yogan tillsammans och du får vet vad varje rörelse har för effekt och även hur de kan anpassas till dina behov.

Du får också möjlighet att ställa frågor efter klassen

 Kommande datum: