Alla ni som inte fick plats i oktober, nu kommer en ny chans!
 
Wow, vilken energi det var när Kamalroop Singh och hans "blåa lejon" besökte oss i oktober!
Om du missade chansen att delta förra gången eller om du bara inte kunde få nog av den otroliga upplevelsen, då har vi goda nyheter för dig!
Kamalroop Singh och hans fantastiska ensemble kommer tillbaka till Sverige och Västerås lördagen den 18 maj. Det här är din möjlighet att uppleva den magi och positiva atmosfär som "blåa lejon" sprider.
 
Boka din plats nu och gör dig redo för en oförglömlig dag fylld med musik och inspiration!
 
 
Ceremonin är på Shanti yogastudio i Västerås!
 
 
 
 

Sacred Degh Ceremony 

med Dr. Kamalroop Singh & hans "blå lejon"

______________________________ 

A sacred ceremony is a healing way to mark and celebrate a new beginning, a life-changing event, or an ending of a era in a individual's life

Boka in lördag den 18 maj kl. 11.00-17.00 och anmäl dig till ett unikt tillfälle för att delta i en autentisk helig ceremoni med mantra, yoga, kirtan och den kraftfulla drycken degh tillsammans med Nihang Singh, Dr. Kamalroop och hans blåa lejon. En helig cermonin är en holistisk reningsritual där man frigör det som inte längre behövs i ens liv och skapar plats för något nytt.

 

 

Traditionellt tillreds drycken degh med mandlar som bas, kökskryddor som ayurvediskt har en läkande effekt på kropp/sinne och cannabis. Vid denna cermoni kommer inte cannabis att användas, då det inte är lagligt i Sverige, utan det ersätts med vallmo och muskot som har samma reningseffekt och är lika effektivt.

Dr. Kamalroop Singh är en healer av hög rang och reser världen runt och håller kirtan, cermonier och däremellan detoxar människor med mental ohälsa, drogmissbruk och svår sjukdom i sitt hem i England. 

Cermonin kommer att hållas på engelska, vid behov kan översättning till svenska ske.

Platserna är begränsade så vänta inte med att boka din plats för en unik upplevelse.

Investering: 1150 kronor inkl. gemensam vegetarisk lunch och te under dagen. Skulle du verkligen vilja delta men inte har ekonomisk möjlighet, hör av dig marie@vagayoga.nu så kan vi nog lösa det. 

Cermonin håll på Shanti yogastudio, Fallhammargatan 1 i Västerås.

Begränsat med platser, så boka din plats nu!