Blev så uppskattat att vi kör en gång till, Söndag den 

28 april kl. 14 - 18

_____________________

 

Ger dig själv en paus från den hektiska vardagen

och kom och bara va i det som är just nu!

Tillsammans med Ulrica Liavor på Holiacademy, www.holiacademy.se erbjuder Våga Yoga Nu in till några sköna timmar för återhämtning och välmående.

Söndag 28 april, kl. 14.00 – 18.00  på Shanti yogastudio i Västerås.

Släpp vardagens stress och omfamna lugnet med oss under en njutbar lördags eftermiddag fylld av positiv energi och harmoni. Vi bjuder in dig till en unik upplevelse där yoga, mantra, klangskålar, monochord och trumman möts för att skapa en djup känsla av inre frid. 

Yoga för Kropp och Själ

Tillsammans kommer vi utforska ett yogapass och låta kroppen guida oss genom mjuka rörelser och stärkande positioner. Det blir en stund av självomsorg och närvaro där vi fokuserar på andningens kraft och kroppens naturliga rörelse.

Klangskålar, Monochord och Trumma

Lägg dig skönt ner och låt de harmoniska tonerna från klangskålarna och monochordet omfamna dig. Trumman, den traditionella shamantrumman, kommer att leda oss genom en ljudresa för att frigöra blockeringar och främja balans i vårt inre. 

Mantra och Meditation

Upptäck kraften i stavelser med en hjärtöppnande mantra session. Vi kommer att guida dig genom meditation och mantra chanting för att skapa en fridfull atmosfär och stärka ditt inre fokus. 

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom dessa metoder, är du välkommen att delta. Vår önskan är att skapa en trygg och stödjande miljö för alla och guida dig mot avslappning och inre harmoni.

Vi tror på att göra denna upplevelse tillgänglig för så många som möjligt, oavsett ekonomiskt läge. Därför är priset för denna eftermiddag endast 340 kronor per person, inklusive fika.

Anmäl dig nu och ge dig själv gåvan av inre harmoni och välbefinnande som du förtjänar!